Γεγονότα, Hμερολόγιο

.

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή γεννήθηκε στις 8/6/1963. Είναι μια από τις σημαντικότερες αλλά και πιο πετυχιμένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα μετράει 18 χρόνια σόλο δισκογραφίας έχωντας πουλήσει πάνω από 1,300,000 αντίτυπα, που την καθιστά μέσα στα 6 μεγαλύτερα Best Sellers όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Γενήθηκε στην Αθήνα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Αιγάλεω,ενώ άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι από 13 ετών. Τα πρώτα χρόνια εμαφανιζόταν με την αδελφή της Λιάνα ως 'αδελφές Γαρμπή',που ήταν και ο τίτλος του Cd Single που κυκλοφόρησε όταν η Καίτη ήταν 13 ετών και η Λιάνα 15.

Η πρώτη δισκογραφική "απόπειρα" της Καίτης έγινε το 1987. Συμμετείχε μαζί με άλλους νέους καλλιτέχνες σε ένα δίσκο στον οποίο τραγουδούσε τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού Στο Σαίν Τροπαί. Το τραγούδι έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία και έδωσε την αφορμή για την πρώτη σόλο δισκογραφική Πρόβα της Καίτης,που ήταν και ο τίτλος του δίσκου της,που κυκλοφόρησε το 1989. Ο Δίσκος σημείωσε εμπορική επιτυχία και έκανε την Καίτη γνωστή στο ευρύ κοινό

Μετά την πετυχιμένη Πρόβα,η Καίτη επέστρεψε με τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο,με γενικό τίτλο Γυαλιά Καρφιά. Ο δίσκος σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία απο την Πρόβα,ενώ παράλληλα η Καίτη εμφανίστηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα της νύχτας όπως ο Λευτέρης Πανταζής.

Ένα χρόνο περίπου αργότερα η Καίτη εκδίδει Ένταλμα Συλλήψεως,συλλαμβάνωντας περίπου 30,000 κόσμο που αγόρασε τον δίσκο εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την Καίτη στην μουσική βιομηχανία. Την ίδια χρονιά η Καίτη ηχογραφεί μαζί με τους Άγγελο Διονυσίου και Γιώργο Γερολυμάτο τον δίσκο Live Στο Στράτος,ο οποίος σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το 1992 κυκλοφορεί ο νέος της δίσκος με λαϊκά τραγούδια και με γενικό τίτλο Του Φεγγαριού Αναπνοές.Ο Δίσκος αποτέλεσε το πρώτο πολύ ηχηρό "χτύπημα" από αυτά που θα επακολουθούσαν... Πρώτος χρυσός δίσκος για την Καίτη με πωλήσεις άνω των 40,000. Στον δίσκο συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Τερζή, αλλά και την στιχουργό Ναταλία Γερμανού που την χαρίζουν την τεράστια επιτυχία Πες Το Μ'Ένα Φιλί. Παράλληλα η Καίτη εμφανίζεται για δεύτερη σερι χρονιά στον Στράτος μαζί με την Στέλλα Γεωργιάδου όπου επικρατεί το αδιαχώρητο.

Το 1993 η Καίτη Γαρμπή αποδέχεται την πρόταση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης(ΕΡΤ) να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 38ο διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION, με το τραγούδι του Δημοσθένη Στριγγλή Ελλάδα Χώρα Του Φωτός.Η Καίτη κάνει μια φοβερή εμφάνιση μαγεύοντας τους Ευρωπαίους που την σχολίαζαν ως "η Ελληνίδα Θεά",σε αύτο συνέβαλε πολύ το "ιδιαίτερο" φόρεμα με τα αβυσαλέα σκισήματα που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.Η Καίτη καταλαμβάνει την 9 θέση με 64 βαθμούς. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο πέμπτος προσωπικός δίσκος της με τίτλο Ως Τον Παράδεισο. Ξανά ο δίσκος υπερβαίνει τις 40,000 πωλήσεις και γίνεται χρυσός.Σε αυτόν τον δίσκο κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του ο συνθέτης Φοίβος,ο οποίος γράφει αρκετές από τις επιτύχιες του δίσκου.

Το 1994 κυκλοφορεί ένας δίσκος από Ατόφιο Χρυσάφι,όπως ήταν και ο γενικός τίτλος του έκτου δίσκου της Καίτης,και σίγουρα ο τίτλος δεν ήταν τυχαίος.....

Τα τραγούδια γράφουν ένα παιδικό είδωλο της Καίτης ο Κώστας Τουρνάς αλλά και ο Φοίβος και σημειώνουν την μεγαλύτερη μέχρι τότε επιτυχία. Ο δίσκος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνεται χρυσός και μετά από λίγους μήνες ακολούθησε και ο πλατινένιος ακουμπώντας τα 110,000 αντίτυπα.Ένας δίσκος με τραγούδια "ιστορίες" που σάρωσαν,όπως το Μην Με Συγκρίνεις το Ξυπόλυτη Χορεύω την Κόλαση,ενώ την ίδια χρονιά η Καίτη κερδίζει 2 μουσικά βραβεία στα Pop Corn Awards,συμπεριλαμβανομένου τον καλύτερου δίσκου της χρονιάς επισφαγίζωντας την μεγάλη επιτυχία.

Η Καίτη Γαρμπή πλέον μπαίνει "σφήνα" ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Χάρις Αλεξίου και ο Γιάννης Πάριος.

Το 1996 η Καίτη....αρχίζει πόλεμο!!!Όχι φυσικα ένοπλο,αλλά μουσικό. Αν το Ατόφιο Χρυσάφι έδωσε μια πρώτη γεύση της σαρωτικής πορείας που θα ακολουθούσε η Καίτη και προετοίμασε το έδαφος για τη συνέχια, ο δίσκος Αρχίζω Πόλεμο ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο δυναμικό και αναμφισβήτητο τρόπο την κυριαρχία του ντουέτου Καίτης-Φοίβου στον χώρο του μοντέρνου Λαικού/Ποπ τραγουδιού και να τους εδραιώσει στον καλλιτεχνικό χώρο ως δύο απο τα πιο βαριά χαρτιά του χρηματιστηρίου της μουσικής...

Τον Μάιο αυτού του έτους λοιπόν,κυκλοφορεί ο δίσκος Αρχίζω Πόλεμο, ένα album που περιλαμβάνει 12 τραγούδια,με συμμετοχές,εκτός του Φοίβου,και άλλων αξιόλογων δημιουργών(Ανδρέας Μέξας στη μουσική,Σμαρούλα Μαραγκουδάκη και Γιάννης Δόξας στους στίχους).

Αυτό που ακολουθεί είναι πρωτοφανές!!!!Δεν υπάρχει ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που να μην μεταδίδει τραγούδια της Καίτης...Όλα τα τραγούδια αγαπήθηκαν απο τον κόσμο,που εκτοξεύει τις πωλήσεις του,οι οποιες πλησιάζουν τις 200,000 με αποτέλεσμα ο δίσκος να γίνει 3x πλατινένιος,νούμερο απίστευτο για την εποχή,ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού. η Καίτη κάνει ολόκληρη την χώρα να "Μελαγχολήσει" με το τράγουδι "ύμνο της χώρας" Θα Μελαγχολήσω. Ο δίσκος χάρισε τεράστιες επιτύχιες,όπως τα Μια Φορά Και Έναν Καιρό,Περασμένα Ξεχασμένα,Άγιο Καλοκαίρι,Από Εδώ Και Πιο Πέρα,Το ομόνυμο κομμάτι του δίσκου όπως φυσικά και το αξέχαστο Χαμένα. ....Στον έγκυρο μουσικό θεσμό της εποχής(καθώς οι νικητές επιλέγονται αποκλειστικά από τους αναγνώστες),τα Μουσικά Βραβεία Pop corn Awards,ο κόσμος επιβραβεύει την προσπάθεια της Καίτης,δίνοντας της συνολικά 4 βραβεία,συμπεριλαμβανομένου και αυτού για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς.Αναμενόμενο....

Tην ίδια περίοδο συνεργαζόταν επι πίστας με τον Βασίλη Καρρά στο Διογένης Pallace,με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το 1996 ήταν για την Καίτη μια χρονιά ευλογημένη απ'το Θεό.Πέρα από την πρωτοφανή επαγγελματική επιτυχία,η ζωή έμελλε να της χαρίσει και απέραντη προσωπική ευτυχία.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 η Καίτη είναι καλεσμένη στη δημοφιλή εκπομπή του Mega Channel Μπράβο'. με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά.Μαζί της ο Διονύσης Σχοινάς,με τον οποίο διατηρεί προσωπική αλλά και επαγγελματική σχέση,καθώς τραγουδούν μαζί στο Διογένης Pallace μαζί με τον Αντώνη Βαρδή.

Όλοι θυμόμαστε τι ακολουθεί...Ο Διονύσης κάνει πρόταση γάμου στην Καίτη με χαρακτηριστική αμηχανία,την ίδια που ένιωσε και αυτή όταν την άκουσε,συνέπεια του αυθορμητισμού και της αγνότητας και των δύο...Η Καίτη μένει άφωνη, ο κόσμος χειροκροτεί ενθουσιασμένος,η Ρούλα χαμογελά ικανοποιημένη. Ο ίδιος ενθουσιασμός υπάρχει και στο Διογένη,όπου ο κόσμος τους επιφυλάσσει αποθεωτική υποδοχή επί σκηνής,καθώς δεν σταματά να χειροκροτεί...Παρόλο που το "ναι" δεν ακούστηκε από το στόμα της,η συνέχεια είναι γνωστή...Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύεται στις 4 Μα'ί'ου 1997 στο κτήμα Νάσιουτζικ,σε μια λιτή και σεμνή τελετή,παρουσία πολλών καλεσμένων,στους οποίους περιλαμβάνονται συνάδελφοι και φίλοι του ζευγαριού. Η Καίτη φοράει ενα απλό νυφικό,ρομαντικού ύφους,δημιουργία της καλής της φίλης Σήλιας Κριθαριώτη και κλέβει την παράσταση...

Στις 9 Μα'ί'ου του 1997 θα έρθει ακόμα μια τεράστια διάκριση της Καίτης...αυτήν την φορά εκτός συνόρων.

η Καίτη κάνει την εμφάνιση της στον ναό της μουσικής(οπως λεγεται στις Η.Π.Α) Radio City Μusic Hall ένας χώρος όπου διεξάγωνται κάθε χρόνο τα World Music Awards,και αποτέλει την μεγαλύτερη μουσική σκήνη του πλανήτη. Η Αφίσα της Καίτης δεσπόζει δίπλα σε αφίσες παγκοσμίων ονομάτων όπως Madonna και Tina Turner,ενώ σχολιάζεται έντονα από τα ξένα ΜΜΕ η πολύ επιτυχιμένη εμφάνιση της.To όνομα της Καίτης μπήκε στο ιερό βιβλίο του Radio City,δίπλα σε ονόματα όπως των BB King.

Η επόμενη έκπληξη της Καίτης στους πολυπληθείς πια φαν της,έρχεται τον Οκτώβριο του 1997.

Η σαρωτική επιτυχία του Αρχίζω Πόλεμο δημιούργησε ένα κλίμα ικανοποίησης,αλλά ταυτόχρονα προκάλεσε και ένα είδος "δημιουργικής ανησυχίας",καθώς οι απιτήσεις του κόσμου είναι τώρα μεγαλύτερες και ως εκ τούτου το επόμενο βήμα της Καίτης πρέπει να είναι αντάξιο,αν όχι καλύτερο του προηγούμενου.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν η Καίτη και οι συνεργάτες της,αφού μας χάρισαν ένα υπέροχο απ'όλες τις απόψεις album.Ευαισθησίες....Ένας πρωτότυπος απο πολλές απόψεις δίσκος,από το εξώφυλλο που έχει μια lounge αισθητική μέχρι το περιεχόμενο,αφου σε αυτόν υπάρχουν δύο ντουέτα(με Αντώνη Βαρδή και Αντώνη Ρέμο),πράγμα σπάνιο μέχρι τότε.

Απολκειστικός δημιουργός ο Φοίβος,του οποίου ο καλλιτεχνικός οίστρος στη συγκεκριμένη περίπτωση αγγίζει το ζενίθ του, κάνοντας έτσι το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο στην Καίτη αλλά και στη Sony Music,καθώς υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με την Minos-Emi.

Ιεροσυλία,Ευαισθησίες,Τρυφερότητα,Κιβωτός,Η Πατρίδα μου,Φουγάρο,Αποζημίωση, Ασυμφωνία χαρακτήρων...και για άλλη μια φορά στο ίδιο-υπέροχο-έργο θεατές... Πανελλήνια κυριαρχία στα ραδιόφωνα και εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού,χάρις στο οποίο οι πωλήσεις του δίσκου χτυπούν κόκκινο και φτάνουν περίπου τις 200,000(3xΠλατίνα).Είναι χαρακτηριστικό οτι το cd γίνεται πλατινένιο σε 24 μόλις ώρες... Η Καίτη απόσπα ακόμη 2 μουσικά βραβεία Pop Corn Awards,και πάλι το βραβείο καλύτερου δίσκου να καταλήγει στις Ευαισθησίες.


Τα Χριστούγεννα του 1998 η Καίτη πραγματοποιεί ένα όνειρό της και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της,μουσικά τουλάχιστον,με τον δίσκο Χριστούγεννα με την Καίτη.

Πρόκειται για ένα album με διασκευές χριστουγεννιάτικων τραγουδιών απ'όλο τον κόσμο.Η Καίτη μας εκπλησσει ευχάριστα τόσο με την απόφασή της να ηχογραφήσει έναν τόσο ιδιαίτερο δίσκο όσο και με τις υπέροχες,ζεστές ερμηνείες της,καθώς δίνει μοναδικό χρώμα σε μελωδίες που συνιστούν το καλύτερο soundtrack της πιο αγαπημένης χριστιανκής γιορτής.

Με την επιλογή της αυτή αποδεικνύει οτι η επιτυχία ενός καλλιτέχνη δεν αφορά μόνο την εμπορικότητα των δίσκων,αλλά και την ικανότητα και πρόθεσή του να δοκιμάζεται σε διαφορετικά ειδη μουσικής,γεννώντας με τις ξεχωριστές μελωδίες τους συναισθήματα που μόνο αυτα μπορούν.Και αυτός ο δίσκος αγκαλιάζεται από τον κόσμο καθως γίνεται χρυσός πουλώντας πάνω από 40,000 αντίτυπα.

Το 1999 είναι έτος-σταθμός για την Καίτη.Όχι τόσο στην επαγγελματική,όσο στην προσωπική της ζωή. Ένας διακαής της πόθος-όλων των γυναικών εξάλλου-γίνεται πραγματικότητα.Μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί και προκαλεί συγκίνηση και ικανοποίηση σε όλους τους φίλους και θαυμαστές της,καθώς είναι γνωστές οι μακροχρόνιες προσπάθειες που έκανε γι'αυτόν τον σκοπό.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφορεί έναν δίσκο με τον χαρακτηρστικό τίτλο Δώρο Θεού,σαφή αναφορά στο δώρο που της χαρίστηκε.

Βασικός συνθέτης ο Γιώργος Θεοφάνους,με αξιόλογες ομως συμμετοχές απο άλλους δημιουργούς...: Αντώνης Βαρδής,Κυριάκος Παπαδόπουλος,Χρήστος Νικολόπουλος,Σάββας Αngin,Γιώργος Καφετζόπουλος στη μουσική, Εύη Δρούτσα,Γιούλα Γεωργίου,Ηλίας Φιλίππου,Ναταλί,Ελένη Γιαννατσούλια στους στίχους,αλλά και σύμπραξη στα φωνητικά δύο τραγουδιών,του Αντώνη Ρέμου και του Πασχάλη Τερζή.

Η Καίτη λόγω της εγκυμοσύνης της δεν μπορεί να προωθήσει τον δίσκο, ο οποίος παρόλα αυτά γίνεται πλατινένιος πουλώντας πάνω από 60,000 αντίτυπα, και μας χαρίζει υπέροχα τραγούδια με χαρακτηριστικά τα Δωρο Θεού,Άγκυρες, Πως φοβάμαι να σου πω,Δύσκολος έρωτας,Απονομή δικαιοσύνης.Η Καίτη κερδίζει το βραβείο καλύτερου εξώφυλλου δίσκου.


Στις 11 Νοεμβρίου 1999 η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώνεται με τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού,που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο αργότερα παίρνει το όνομα Δημήτρης.Συνέπεια αυτού,η πρόσκαιρη απομάκρυνση της Καίτης από τη δημοσιότητα.


Τον Απρίλιο του 2000...η Καίτη είχε αυτό Το Κάτι...για να πραγματοποιήσει ενα σαρωτικό come back.... Kαίτη και Φοίβος συναντιούνται ξάνα και....στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά. Η Καίτη κυκλοφορεί τον διπλό δίσκο με γενικό τίτλο To Kάτι,με 7 νέες επιτυχίες και 31 επιτυχίες του παρελθόντος για την Καίτη και τον Φοίβο.

Στους ρυθμούς του Κάτι χορεύει όλη η Ελλάδα...O δίσκος χαρίζει την μία σαρωτική επιτυχία πίσω από την άλλη.... Αλητάκι,Το Λάθος,Όλη Μου Η Στεναχώρια,Σώπα....αλλά και το τραγούδι "ύμνο" των γυναικών Επιτέλους(Ντουέτο με την Νατασσα Θεοδωρίδου). O Δίσκος γίνεται 4x πλατινένιος ξεπερνώντας τα 240,000αντίτυπα,ένω η Καίτη αποσπά 2 ακόμη βραβεία στα Pop Corn Awards,για το καλύτερο dance κομμάτι αλλά και ντουέτου.Το Καλοκαίρι του ίδιου έτους εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία στο BIO-BIO με τον Σάκη Ρουβά',ενώ ο δίσκος φτάνει την 3xπλατίνα στην Κύπρο.

Τέλη του 2000 η Καίτη κυκλοφορεί το cd Σingle με τίτλο Τι θέλουνε Τα Μάτια Σου με ανανεωμένο ήχο και τη συμμετοχή των Exis,όπου γίνεται πλατινένιο πουλώντας πάνω από 30,000 αντίτυπα. Ενώ ταυτόχρονα ξεκινά τις εμφανίσεις της στο Fever παρέα με την Άννα Βίσση στην πιο σαρωτική συνεργάσια επι πίστας των τελευταίων ετών. Επίσης συνεργάζονται και δισκογραφικά με το ντουέτο Καλύτερα οι δυο Μας που συγκαταλέχθηκε στον δίσκο Κραυγή!

Λίγο πριν το τέλος του 2001, η Καίτη κυκλοφορεί τον διπλό δίσκο με γενικό τίτλο Απλά τα πράγματα όπου ξεχωρίζουν με μεγάλη επιτυχία το ομόνυμο κομμάτι αλλά και τα Βιάστηκα,Κραγιόν,Θέλω Απόψε Να Χορέψω,Όταν Σε Χρειάζομαι και το ντουέτο με το συγκρότημα Αntique με τίτλο Άδικο και Κρίμα. Την ίδια περίοδο εμφανίζεται στην Ιερά οδό, δίπλα στον Πασχάλη Τερζή σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία

Τον Δεκέμβριο του 2001 η Καίτη ανανέωσε και την εμπιστοσύνη της, προς την Sony Music, για τα επόμενα 6 χρόνια. Ο δίσκος πουλάει πάνω από 100,000 αντίτυπα και γίνεται διπλά πλατινένιος σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην τελευταία διοργάνωση των μουσικών βραβείων Pop Corn Awards,η Καίτη κερδίζει το βραβείο καλύτερου δίσκου αλλά και καλύτερου video clip για το τραγούδι Τι Θέλουνε Τα Μάτια Σου,ενώ αποσπά το βραβείο καλύτερης λαικής τραγουδίστριας στα βραβεία Αρίων μαζί με την Νατασσα Θεοδωριδου.

Το καλοκαίρι του 2002 κυκλοφορεί ένα cd Single με τίτλο Remix+ και περιέχει τραγούδια με remix από: τον Charlie Rapino, μέλους των διάσημων αδελφών και remixers Rapino Brothers που έχουν συνεργαστεί με τους,Kylie Minogue, Geri Halliwell, Take That, Cher, που το υπογράφει σαν A Place Called Vendome Remix, με όλα τα όργανα να έχουν εκτελεστεί από τους Stefan Carrere και Charles K. από τον Τάκη Δαμάσχη (C-Real) και από τον Σόλωνα Αποστολάκη.


To καλοκαίρι έκανε συναυλίες σε Καναδά και ΗΠΑ, Κύπρο και στα Αλβανικά σύνορα. Ενώ, η Sony Music κυκλοφόρησε ένα cd single με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Καίτης από τα πρώτα εώς τα σημερινά της δισκογραφικά βήματα.

Το Νοέμβριο του 2002, η Καίτη ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Apollon Palace μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη βάζωντας φωτιά στις αθηνα'ι'κές πίστες. Ενώ λίγες μέρες μετά, κυκλοφόρησε το νέο της mini album με γενικό τίτλο Μια Καρδιά, το οποίο περιέχει 5 super επιτυχίες, ένα από τα οποία είναι ένα ντουέτο με τον Γιώργο με τίτλο "Θα μείνει μεταξύ μας...ακόμη μία σαρωτική εμπόρικη επιτυχία..διπλά πλατινένιο το Μια Καρδιά με σχεδόν 60,000 αντίτυπα. Τα τραγούδια του Single κάνουν όλη την Ελλάδα να χορεύει.Μ'έχεις Αρρωστήσει, Μια Καρδιά...όπως και το "σύνθημα" της χρονιάς εκείνης Άντε Γειά.

Τέλη του καλοκαιριού 2003, η Καίτη έκανε λίγες εμφανίσεις με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Διονύση Σχοινά στο FOCUS στη Θεσσαλονίκη. Οι επιτυχημένες τους εμφανίσεις με τον Τόλη Βοσκόπουλο, θα συνεχιστούν και στο REX στην Αθήνα το χειμώνα 2003. Μαζί τους θα εμφανίστηκαν και ο Λάμπης Λιβιεράτος και η απόφοιτη απο talent show Άσπα Τσίνα.

Στις 17/10/2003, κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Καίτης με γενικό τίτλο Έμμονες Ιδέες, στο οποίο υπάρχει κι ένα ντουέτο της Καίτης με τον Γιάννη Βαρδή με τίτλο Πόσο θά 'θελα αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες Να Περνάς,Εσένα Μόνο,Άντρες και Ζήλεια. Ο Δίσκος περιλαμβάνει κι ένα Βonus DVD με 2 video-clip, φωτογραφίες και βιογραφία. Ο δίσκος γίνεται χρυσός σε μία μόνο εβδομάδα. Ενώ μετά από λίγους μήνες θα γίνει πλατινένιος πουλώντας 40,000 αντίτυπα.

Το καλοκαίρι 2004, η Καίτη εμφανίζεται LIVE στα Αστέρια Γλυφάδας, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί ένα cd-Single με γενικό τίτλο Γαλάζιο & Λευκό,με τραγούδια του Νίκου Τερζή, του Τάσου Βουγιατζή και του Ηλία Πανταζόπουλου,όπου ξεχωρίζουν με μεγάλη απήχηση τα τραγούδια Καταπληκτικό αλλά και το remix της παλαιότερης μεγάλης επιτυχίας της Εσένα Μόνο.

Γιουροβίζιον: Εκπρόσωποι της Ελλάδας

Video Μαρινέλλα | Μαρίζα Κωχ | Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Γουίλλιαμς και Μπέσσυ Αργυράκη | Τάνια Τσανακλίδου | Ελπίδα | Άννα Βίσση | Γιάννης Δημητράς | Κρίστι Στασινοπούλου | Τάκης Μπινιάρης | Bang | Αφροδίτη Φρυδά | Μαριάννα | Χρήστος Κάλλου και Wave | Σοφία Βόσσου | Κλεοπάτρα | Καίτη Γαρμπή | Κώστας Μπίγαλης | Ελίνα Κωνσταντοπούλου | Μαριάννα Ευστρατίου | Μαριάννα Ζορμπά | Θάλασσα | Antique | Μιχάλης Ρακιντζής | Μαντώ | Σάκης Ρουβάς | Έλενα Παπαρίζου | Άννα Βίσση | Σαρμπέλ | Καλομοίρα| Σάκης Ρουβάς | Γιώργος Αλκαίος & Friends | Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike | Ελευθερία Ελευθερίου | Koza Mostra feat. Αγάθων | Freaky Fortune feat. RiskyKidd | Μαρία Έλενα Κυριάκου | Argo | Demy | Γιάννα Τερζή | Κατερίνα Ντούσκα | Stefania |

 Μουσική Εγκυκλοπαίδεια

Ελληνική Μουσική

Έλληνες

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License