- Art Gallery -

 

.

Ο Ζακάρι Λεβί (Zackary Levi ) γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1980 στην Λουιζιάνα των Η.Π.Α και είναι ένας κωμικός ηθοποιός. Έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Πράκτορας... Στο Τσακ στον ρόλο του "Chuck Bartowski" και από την ταινία μην Μην πυροβολείτε την γιαγιά 2.


Παιδική ηλικία

Από την ηλικία των έξι ετών ο Ζακάρι άρχισε υποκριτική, τραγούδι και χορό στο σχολείο και σε τοπικές θεατρικές παραγωγές. Αφού αποφοίτησε από το Buena High school, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ζήσει το όνειρό του να και γίνει ηθοποιός. Ο Ζακάρι ξεκίνησε την υποκριτική, παίζοντας ρόλους σε αρκετές τοπικές παραγωγές, όπως στο The Outsiders και στο Grease.

Φιλμογραφία

2002 Big Shot: Confessions of a Campus Bookiε
2002–2006 Less Than Perfect
2003 See Jane Date
2003 The Division
2004 Curb Your Enthusiasm
2005 Reel Guerrillas
2006 Big Momma's House 2
2007 Spiral Berkeley
2007–present Chuck
2009 Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
2010 Byron Phillips: Found
2010 Tangled
2011 Tower Heist
2011 Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked


Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License