- Art Gallery -

 

.

Ο Τρίσταν Πολ Μακ Γουάιλντς (Αγγλικά: Tristan Paul Mack Wilds, 15 Ιουλίου του 1989), είναι Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής.

Tristan Wilds 2008

Οικογένεια

Ο Γουάιλντς γεννήθηκε από Αφροαμερικανό πατέρα και Ιρλανδή και Δομινικανή μητέρα.


Φιλμογραφία

Έτος Ταινίες Χαρακτήρες Κατηγορία
2005 Miracle's Boys A.J. μίνι-σειρά
2006 Half Nelson Jamal ταινία
2006–2008 The Wire Michael Lee τηλεόραση
2007 Cold Case-8.03 (TV Episode) Skill τηλεόραση
2008 The Secret Life of Bees Zach Taylor ταινία
Law & Order-Driven (TV Episode) Will Manning τηλεόραση
2008–2013 90210 Dixon Wilson τηλεόραση
2012 Red Tails Lt. Ray 'Ray Gun' Gannon ταινία
Indelible Adrian ταινία


Παραπομπές

Τρίσταν Γουάιλντς στο IMDb

Αμερικανοί

Εγκυκλοπαίδεια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License