- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Michelle Diaz, 30 Αυγούστου 1972) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο.

Cameron Diaz Berlin 2014

Γεννήθηκε το 1972 στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε να είναι μοντέλο το 1988, αλλά από το 1993 ασχολείται μόνο με την υποκριτική. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1994 στην ταινία Η Μάσκα.

Φιλμογραφία

Χρονιά Τίτλος Ταινίας Ρόλος
1994 The Mask- Η Μάσκα Tina Carlyle
1996 The Last Supper Jude
1996 She's the One Heather Davis
1996 Feeling Minnesota Freddie Clayton
1996 Head Above Water Nathalie
1997 Keys to Tulsa Trudy
1997 My Best Friend's Wedding Kimmy Wallace
1997 A Life Less Ordinary Celine Naville
1998 Fear and Loathing in Las Vegas TV reporter
1998 There's Something About Mary Mary Jensen
1998 Very Bad Things Laura Garrety
1999 Being John Malkovich Lotte Schwartz
1999 Any Given Sunday Christina Pagniacci
2000 Things You Can Tell Just by Looking at Her Carol Faber
2000 Charlie's Angels Natalie Cook
2001 The Invisible Circus Faith
2001 Shrek Πριγκίπισσα Φιώνα (Φωνή)
2001 Vanilla Sky Julie Gianni
2002 The Sweetest Thing Christina Walters
2002 Gangs of New York Jenny Everdeane
2003 Charlie's Angels: Full Throttle Natalie Cook
2004 Shrek 2 Princess Fiona
2005 In Her Shoes Maggie Feller
2006 The Holiday Amanda Woods
2007 Shrek the Third Princess Fiona
2007 Shrek the Halls Princess Fiona
2008 What Happens in Vegas Joy McNally
2009 My Sister's Keeper Sara Fitzgerald
2009 The Box Norma Lewis
2010 Shrek Forever After Πριγκίπισσα Φιώνα (Φωνή)
2010 Scared Shrekless Πριγκίπισσα Φιώνα (Φωνή)
2010 Knight and Day June Havens
2011 The Green Hornet Lenore Case
2011 Bad Teacher-Άτακτη Καθηγήτρια Elizabeth Halsey
2012 What to Expect When You're Expecting Jules
2012 Gambit PJ Puznowski
2012 A Liar's Autobiography: The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman Sigmund Freud
2013 The Counselor Malkina
2013 The Unbelievers Herself
2013 In a World... Τον εαυτό της
2014 The Other Woman-Η Άλλη Γυναίκα Carly Whitten
2014 Sex Tape Annie Hargrove
2014 Annie Miss Hannigan


Σύνδεσμοι σε καταλόγους καθιερωμένων όρων

WorldCat VIAF: 44497743 LCCN: no97024557 ISNI: 0000 0001 1471 482X GND: 123340713 SUDOC: 059079525 BNF: cb14017544m (data) MusicBrainz: cc42b313-a1d2-408a-8e46-ace00f59afc6 NDL: 00961198 NKC: xx0026632 ICCU: IT\ICCU\RAVV\098675 BNE: XX1315698 CiNii: DA13283134

Γερμανική Εθνική Βιβλιοθήκη, Κρατική Βιβλιοθήκη του Βερολίνου, Βαυαρική Κρατική Βιβλιοθήκη, Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστρίας: Gemeinsame Normdatei. Ανακτήθηκε στις 9 Απριλίου 2014.
(Αγγλικά) SNAC. w6cn9s0q. Ανακτήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2017.
(Αγγλικά) Discogs. 3559890. Ανακτήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2017.
filmportal.de. 289216b706184627be3c7b2145ea2a01. Ανακτήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2017.
Γερμανική Εθνική Βιβλιοθήκη, Κρατική Βιβλιοθήκη του Βερολίνου, Βαυαρική Κρατική Βιβλιοθήκη, Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστρίας: Gemeinsame Normdatei. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2014.

Αμερικανοί

Αμερικανικές ταινίες

Κινηματογράφος, Ηθοποιοί, Σκηνοθέτες, Ταινίες

Εγκυκλοπαίδεια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 HellenicaWorld News