- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

Η Μπο Γκάρετ (αγγλικά: Beau Jesse Garrett, 28 Δεκεμβρίου 1982) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία τρόμου Turistas, το 2006.

Beaugarrett


Βιογραφία-σταδιοδρομία

Η Μπο γεννήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Η καριέρα της σαν μοντέλο ξεκίνησε όταν ένας ατζέντης την ανακάλυψε βλέποντας την σε ένα εμπορικό κέντρο. Η δουλιές της στο μόντελινγκ περιλαμβάνουν συνεργασίες με εταιρείες και περιοδικά όπως GUESS!, Double D Ranch και CosmoGirl. Το πέρασμα της στην ηθοποιία έγινε με τις τηλεοπτικές σειρές Entourage (ελλ. Η Κουστωδία) και North Shore το 2004. Ακολούθησαν και άλλες συμμετοχές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Τον Ιούνιο του 2007 θα την δούμε στο ρόλο της Frankie Raye στην ταινία Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Φιλμογραφία

Made of Honor (2008) (γυρίσματα)
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) .... Frankie Raye
Backstage: Hollywood Fashion (2007) (Τηλεόραση)
Live! (2007) .... Krista
Unearthed (2007) .... Caya
"Wildfire" .... Lynnet (2007) (Τηλεόραση - 1 Επεισόδιο)
Turistas (2006) .... Amy Harrington
"Head Cases" .... Fiona (2005) (Τηλεόραση - 1 Επεισόδιο)
"Entourage" .... Fiona (2004) (Τηλεόραση - 1 Επεισόδιο)
"North Shore" .... Natalia (2004) (Τηλεόραση - 1 Επεισόδιο)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Μπο Γκάρετ στην IMDb

Αμερικανοί

Αμερικανικές ταινίες

Κινηματογράφος, Ηθοποιοί, Σκηνοθέτες, Ταινίες

Εγκυκλοπαίδεια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 HellenicaWorld News