- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

Η Άσλεϊ Γκριν (Ashley Michele Greene, 21 Φεβρουαρίου 1987) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Ashley Greene 2012


Βιογραφία

Γεννήθηκε στο Τζάκσονβιλ (Φλόριντα), ΗΠΑ και μεγάλωσε εκεί, καθώς και στο Μιντλμπουργκ, στην Φλόριντα.Είναι κυρίως γνωστή για τον ρόλο της Ο Άλις Κάλεν στις κινηματογραφικές προσαρμογές των βιβλίων του Λυκόφωτος, της Στέφανι Μεΐερ. Μέχρι στιγμής ήταν υποψήφια για 7 βραβεία και από αυτά έχει κερδίσει τα 5.
Φιλμογραφία/Τηλεοπτικές εμφανίσεις

Λίστα ταινιών/τηλεοπτικών εμφανίσεων
Έτος Τίτλος Ρόλος
2004 Μια Αμερικανιδούλα πάει διακοπές Background
2007 Ο βασιλιάς και ο θησαυρός McDonald's Customer
2008 Λυκόφως Άλις Κάλεν
2008 Ο ψυχοπαθής Ότις Kim #4
2009 Summer's Blood Summer Matthews
2009 Νέα Σελήνη Άλις Κάλεν
2009 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2009 η ίδια
2009 Radio Free Albemuth Rhonda
2010 Skateland Michelle Burkham
2010 Έκλειψη Άλις Κάλεν
2011 Η πρόκληση Kaitlen Pickler
2011 Λυκόφως:Χαραυγή - 1ο μέρος Άλις Κάλεν
2012 LOL - Το Στάτους του Έρωτα Ashley
2012 Λυκόφως:Χαραυγή - 2ο μέρος Άλις Κάλεν
2012 Σκοτεινή οντότητα Kelly


Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Άσλεϊ Γκριν στην IMDb (Αγγλικά)

Αμερικανοί

Αμερικανικές ταινίες

Κινηματογράφος, Ηθοποιοί, Σκηνοθέτες, Ταινίες

Εγκυκλοπαίδεια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 HellenicaWorld News