- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

Η Άννα-Λιν ΜακΚόρντ (αγγλικά: AnnaLynne McCord, 16 Ιουλίου 1987) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Flickr - Israel Defense Forces - Hollywood Stars Visit IAF Base (9)

Προσωπική ζωή

Η ΜακΚόρντ είναι αρραβωνιασμένη από το 2011 με τον ηθοποιό Ντόμινικ Πάρσελ.
Φιλμογραφία

Film
Έτος Τίτλος Ρόλος Σημειώσεις
2002 The Middle of Nowhere Cassandra
2005 Transporter 2 Car-jacking girl
2005 Natale a Miami Susy
2007 Sirens of the Caribbean Britt
2007 Bad Girl Island Morning/Simone
2008 Day of the Dead Nina Direct-to-DVD
2008 Molly Hartley η μαθήτρια του διαβόλου Suzie Woods
2009 Σέξι κι όποιος αντέξει Gwyneth
2010 Amexica Woman Short film
2010 Gun Gabriella Direct-to-DVD
2011 Blood Out Anya
2012 Excision Pauline
2013 Officer Down Zhanna Dronov
2013 Scorned Sadie
2014 Gutshot Straight May Completed


Έτος Τίτλος Ρόλος Σημειώσεις
2006 California Teens Hot girl Episode: "The Party Favor"
2006 Close to Home Sara Episode: "Hot Grrrl"
2007 American Heiress Loren Wakefield Main cast; 65 episodes
2007 Cold Case Becca Abrams Episode: "Stand Up and Holler"
2007 Ugly Betty Petra 2 episodes
2007 CSI: Μαϊάμι Sherry Williamson Episode: "Kill Switch"
2007 Greek (τηλεοπτική σειρά) Destiny/Patty Episode: "Friday Night Frights"
2007–2009 Nip/Tuck Eden Lord 12 episodes
2008 Head Case Tard's date Episode: "A Tard for All Seasons"
2008–2013 90210 Naomi Clark Main cast; 114 episodes
Nominated—Teen Choice Award for Choice TV: Breakout Star Female
2011 When I Was 17 Herself Episode: "Annalynne McCord, Estelle, Mike Posner"
2014–present Dallas Heather 7 episodes


Music video
Έτος Τίτλος Καλλιτέχνις
2003 "Baby, I'm in Love" Thalía


Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Άνναλιν ΜακΚόρντ στην IMDb

Αμερικανοί

Αμερικανικές ταινίες

Κινηματογράφος, Ηθοποιοί, Σκηνοθέτες, Ταινίες

Εγκυκλοπαίδεια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 HellenicaWorld News