- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

Ο Άντριου Χιλ (Andrew Hill, Σικάγο, 30 Ιουνίου 1931-Τζέρσεϊ Σίτι, ΗΠΑ 20 Απριλίου 2007) ήταν Αμερικανός πιανίστας της τζαζ και συνθέτης.

Andrew Hill

Δισκογραφία

1963 Black Fire
1963 Smoke Stack
1964 Andrew!!!
1964 Judgement!
1964 Point of Departure
1965 Compulsion
1965 Pax
1966 Involution
1967-70 Mosaic Select: Andrew Hill
1968 Dance with Death
1968 Grass Roots
1969 Passing Ships
1969 One For One
1970 Lift Every Voice
1974 Invitation
1974 Spiral
1975 Blue Black
1975 Divine Revelation
1975 Live at Montreux
1975 Hommage
1976 Nefertiti
1978 From California with Love
1980 Strange Serenade
1980 Faces of Hope
1986 Shades
1986 Verona Rag
1989 Eternal Spirit
1990 But Not Farewell
1998 Les Trinitaires
2000 Dusk
2002 A Beautiful Day
2003 The Day the World Stood Still
2006 Time Lines

Αμερικανοί

Εγκυκλοπαίδεια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 HellenicaWorld News