- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

O Πάνος Καλίδης (18 Φεβρουαρίου 1978) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Βιογραφία

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1978 στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ την μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ο Πάνος Καλίδης ξεκινώντας την καριέρα του έκανε την πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε ηλικία 20 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, καθώς και σε γνωστά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε με συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη όπου γρήγορα ξεχώρισε ως λαϊκός καλλιτέχνης. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Φοίβο.

Δισκογραφία

Πάνος Καλλίδης - 2005
Είσαι η αιτία - 2006
Aχ μοναξιά μου - 2006
Πας να με τρελάνεις - 2006
Μόνο εσύ - 2007
Ψυχούλα μου - 2008
Σε ποιο σπίτι να γυρίσω - 2008
Τι γίνεται - 2010
Μου τη χαλάς - 2010
Γεια σου - 2011
Παραγνωριστήκαμε - 2012
Τρελή Ιδέα - 2012
Τα καλύτερα μας χρόνια - 2013
Μία Ακόμα μαχαιριά - 2013
Έχω γιορτή - 2014
Έχω γιορτή - 2014 (Remix από τους Master Tempo και τραγουδάει και η Evelina μαζί με τον Καλίδη)
Σπίρτο - 2015
Το καλοκαίρι μπήκε - 2015
Τώρα Που Γυρίζει - 2015
Θα Αμαρτήσω - 2016
Κου Πεπε - 2016
Γύρω Γύρω Όλοι - 2016
Ανάστα - 2016
Πότε Βούδας Πότε Κούδας (Valedino Remix) - 2018
Ανάθεμα - 2018
Κλείσε το στόμα - 2018

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

spicymusic.gr - Επίσημη ιστοσελίδα της Spicy και βιογραφία
ishow.gr - Βιογραφία Πάνου Καλίδη

Έλληνες

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

 HellenicaWorld News