< > Νάνσυ Αλεξιάδη

 

- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

 

.

Η Νάνσυ (Αθανασία) Αλεξιάδη είναι τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στην Αθήνα και έζησε κάποια χρόνια στη Λιβαδειά. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι σε ηλικία 19 ετών ενώ πριν είχε σπουδάσει και ασχοληθεί για λίγο με το σχέδιο, μόδα και το styling. Εμφανίστηκε σε γνωστά μαγαζιά με μεγάλα ονόματα μέχρι τον Οκτώβριο του 2004 όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή με τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων Fame Story 3.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Εμφανίστηκε την χειμερινή περίοδο 2005-06 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και του Χρήστου Δάντη. Το καλοκαίρι του 2006 εμφανίστηκε με το Νίκο Βέρτη και τον Γιώργο Χρήστου σε μια σεζόν που κράτησε δέκα μήνες. Τον Ιανουάριο του 2007 κάνει το βήμα και ηγείται σχήματος δίπλα στο Χρήστο Μενιδιάτη στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή ήταν με τον Γιώργο Χρήστου για το cd Παντού θα σε ψάχνω. Toν Μάρτιο του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο Ξέρω ποια είμαι [1]. Κατοικεί μόνιμα στο Ελληνικό.

Το 2007 κυκλοφόρησε και τη δεύτερη προσωπική της δουλειά, με τίτλο "Αυτά που είχα ονειρευτεί".

Fame Story 3

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

* Βιογραφικό της Αλεξιάδη

* Συνέντευξη της καλλιτέχνιδας στο Cosmoradio

 

Έλληνες

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License