> Νάνσυ Αλεξιάδη

 

- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

 

.

Η Νάνσυ (Αθανασία) Αλεξιάδη (28 Ιουλίου 1981) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια.


Βιογραφία

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στην Αθήνα και έζησε κάποια χρόνια στη Λιβαδειά. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι σε ηλικία 19 ετών ενώ πριν είχε σπουδάσει και ασχοληθεί για λίγο με το σχέδιο, τη μόδα και το styling. Εμφανίστηκε σε γνωστά μαγαζιά με μεγάλα ονόματα μέχρι τον Οκτώβριο του 2004 όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή με τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων Fame Story 3.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Εμφανίστηκε την χειμερινή περίοδο 2005-06 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και του Χρήστου Δάντη. Το καλοκαίρι του 2006 εμφανίστηκε με το Νίκο Βέρτη και τον Γιώργο Χρήστου σε μια σεζόν που κράτησε δέκα μήνες. Τον Ιανουάριο του 2007 ηγείται σχήματος δίπλα στο Χρήστο Μενιδιάτη στη Θεσσαλονίκη.

Έχει στο ενεργητικό της 2 δίσκους, το Ξέρω ποια Είμαι που βγήκε το Μάρτιο 2006 και το Αυτά που Είχα Ονειρευτεί τον Οκτώβριο του 2007, όμως η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή ήταν στο cd του Γιώργο Χρήστου Παντού θα σε ψάχνω. Κατοικεί μόνιμα στο Ελληνικό.


Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Συνέντευξη της καλλιτέχνιδας στο Cosmoradio

 

Έλληνες

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License