- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

Ο Νίκος Φιλιππόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός.


Βιογραφία

Γεννήθηκε στο Βόλο στις 22 Μαρτίου 1928. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1948.
Φιλμογραφία

Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965) ..... Θεμιστοκλής, κουνιάδος
Διαβόλου κάλτσα (1961) ..... μαθητευόμενος ηθοποιός
Ποια είναι η μαργαρίτα (1961) .... Κωστής
Κόκκινος Βράχος (1949) ..... Μίμης Σάντρης
Παιδιά της Αθήνας (1947) ..... Ηλίας
Αδούλωτοι σκλάβοι (1946)

Πηγές

Θόδωρος Έξαρχος: ‘Έλληνες ηθοποιοί - Αναζητώντας τις ρίζες

Εγκυκλοπαίδεια ελληνικού κινηματογράφου

Έλληνες

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World - Scientific Library

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 HellenicaWorld News