> Κώστας Χαρδαβέλλας

 

- Art Gallery -

 

- Γεγονότα, Hμερολόγιο -

 

.

Κώστας Χαρδαβέλλας


Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είναι Έλληνας δημοσιογράφος, με πολυετή καριέρα στον Τύπο και στην τηλεόραση.

Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με τη δημοσιογραφία έγινε κατά τη δικτατορία, στην εφημερίδα Έθνος. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε το 1977, και από τότε είναι πολύ δημοφιλής στο κοινό, λόγω των πρωτότυπων εκπομπών του. Στη δεκαετία του '80 παρουσίαζε μαζί με τους δημοσιογράφους Γιάννη Δημαρά και Γιώργο Λιάνη την πετυχημένη και πολυσυζητημένη εκπομπή της εποχής εκείνης Ρεπόρτερς, στην κρατική τηλεόραση. Αρχές της δεκαετίας του '90 παρουσίαζε την εκπομπή Ρεπορτάζ στην ομίχλη στην οποία αναζητούσε ίχνη ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ, όπου έχει αναλάβει δύο εκπομπές, τις "Πύλες του Ανεξήγητου" και τον "Αθέατο Κόσμο".

Οι Πύλες του Ανεξήγητου, οι οποίες μεταδίδονται κάθε Σάββατο, ασχολούνται με θέματα μυστηρίου και ανεξήγητου ενώ υπάρχει χώρος για το κοινό, το οποίο στο τέλος θέτει της ερωτήσεις του στο πάνελ με τους καλεσμένους. Η εκπομπή προβάλλεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Η εκπομπή "Αθέατος κοσμος" άρχισε να προβάλλεται απο το 2007 και ασχολείται κυρίως με εθνικά θεματα, σκάνδαλα και κοινωνικά προβλήματα.

Έλληνες

Κόσμος

Αλφαβητικός κατάλογος

Hellenica World

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License